Новини про зірок
Подобається

«Вийди терміново на кілька хвилин!»: Лілія Подкопаєва та її майбутній чоловік-бізнесмен розповіли пікантні подробиці свого роману

08/08/2018     Автор: Віра Грицишин
«Вийди терміново на кілька хвилин!»: Лілія Подкопаєва та її майбутній чоловік-бізнесмен розповіли пікантні подробиці свого роману

Відома гімнастка та заслужена чемпіонка Лілія Подкопаєва розказала про те, як починалися її стосунки з її коханим Ігорем Дубинським, бізнесменом з Атланти, з яким прилетіла на кілька днів до Києва. 

Про історію їхнього кохання, заручини, підготовку весілля Лілія Подкопаєва та Ігор Дубинський вирішили поділитися з журналістами. 

"Так сталося, що я підписала контракт на рік роботи в Атланті, в одному з моїх найулюбленіших міст, і переїхала туди. Нас познайомив спільний друг. Ми зустрілися, закохалися" — усміхаючись, розповідала Лілія. 

Також вона розказала, що зустрічається з Ігорем вже півроку. Це була любов з першого погляду. 

"Заручини вже були. Надалі у нас все заплановане, але ми не хочемо поки все розповідати. Було зроблено класичну пропозицію з кільцем, на яке було отримано позитивну відповідь. Це сталося в залі, де Ліля тренувала дітей! Я подзвонив і кажу: « Я тобі дещо забув передати, вийди терміново на кілька хвилин, будь ласка ». Вона вийшла — і тут я простягаю коробочку! У залі всі тут же почали Лілю обіймати і вітати" — прокоментував Ігор свій романтичний вчинок.

 

 

#Weekend in Miami ?☀️? #moments#livelife#vibes#mia#florida#summertime

Публикация от LiliyaPodkopayeva (@liliyapodkopaeva_official)