Новини про зірок
Подобається

Переможець шоу «Х-Фактор» схуд і гастролює. Як зараз виглядає Олександр Порядинський

08/08/2018     Автор: Яна Романська
Переможець шоу «Х-Фактор» схуд і гастролює. Як зараз виглядає Олександр Порядинський

Він став наймолодшим переможцем «Х-фактора», за долю пухкого добряка переживала вся Україна. Що стало з хлопцем і куди він пропав після проекту, розбиралася редакція Корупція.Стар

Олександр Порядинський народився в 1998 році в маленькому селі Кухара Чернігівської області. Хлопчик виріс у звичайнісінькій багатодітній українській родині. Він був наймолодшим з 5 дітей і тому найулюбленішим. Ще в школі Олександр проявляв талант до співу, своїм особливим голосом молодий хлопець просто вражає вчителів, а потім і хресну, яка почула його репетиції вдома. Саме вона дала Порядінскому усвідомлення того, що це може стати його професією, запросивши хлопчика виступати в місцевому клубі.

Потім хлопчик виступав в ансамблі «Ровесник», разом з яким займає різні призові місця на районних конкурсах. Після закінчення 9-ти класів, хлопець вступає в Ніжинський педагогічний ліцей на музично-філологічний факультет Вперше він з'явився на телеекранах у проекті «Х-фактор». 15-ти річний хлопець наважився прийти і спробувати свої сили на кастингу четвертого сезону. На відборах він вибрав пісню «Не плач, тату» переможця «Голосу країни» Івана Ганзери. Виконання було настільки щирим і чуттєвим, що весь зал просто не втримався від сліз, а потім глядачі ще довго аплодували артисту.

Не змогли втриматися і судді, віддавши відразу чотири голоси за. Його тренером стала Ірина Дубцова. Незважаючи на свій вік, Олександр з успіхом проходив з етапу в етап. Всі глядачі полюбили дуже простого, пухленького хлопця з щирою посмішкою. Один із суддів Сергій Сосєдов, навіть називав хлопчика «самородком з народу». У 2014 році він стає наймолодшим переможцем за всю історію проекту.

Але після гучного фіналу, Олександр надовго пропадає з телеекранів, рідко виступаючи у себе в селі і іноді з'являючись на більших заходах. 

У 2016 році він вступає до Харківської академії культури, щоб остаточно отримати всі навички професійного співака. До речі з новою фігурою, Олександр вже встиг стати фотомоделлю відомого українського бренду чоловічого одягу. Дизайнери ательє, які шиють костюми для Президента України, самі запросили хлопця на цю роль. Дизайнер зізнавався, він дуже захопився тими змінами, які відбулися в хлопця і відчув у ньому справжнє прагнення до перемоги і силу волі.

З часу його виступів на сцені Х-фактору, Олександр Порядинський кардинально змінив імідж. Хлопцю нещодавно виповнилось 20 років, тому він вирішив змінити свій зовнішній вигляд, скинувши декілька кілограм.  До речі, до цього Саша вже худнув і не раз і постійно вражає результатами.

Як пояснив Олександр: "таким чином я хочу збільшити свою аудиторію". 

Після перемоги на шоу "Х-Фактор" хлопець серйозно зайнявся собою. Зміни торкнулися не тільки зовнішності, а ще й чоловічих якостей, які Олександр активно почав розвивати. 

Нагадаємо, Олександр Порядинський зараз затребуваний артист. В своєму арсеналі хлопець має хіти від відомих хітмейкерів. 

На днях відбулась прем'єра нової композиції хлопця — "Непокірна". Автором україномовної композиції став композитор Андрій Француз. Робота над піснею тривала близько двох тижнів. Запис  пройшов лише за дві години. 

«Пісня "Непокiрна" стала одкровенням, мені навіть не соромно говорити, що після зведення треку захотілося розплакатися. Вся команда виконала колосальну роботу, Андрій Француз зміг в звучанні і текстовій складовій передати те, що відбувається у мене в душі! », — ділиться Порядядинський.