Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 9 серпня 2018 року

08/08/2018     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 9 серпня 2018 року

ОВЕН

Сьогодні важливо бути щедрими і доброзичливими. Більше посміхайтеся. Чарівність і працездатність збільшать шанс успішного вирішення проблем.

ТЕЛЕЦЬ

Краще уникати непотрібних витрат і бути обережними з фінансами. Ваша рішучість, активність і діловитість не залишаться непоміченими.

БЛИЗНЮКИ

Проведіть більше часу з сім'єю. Хороший день для активного відпочинку. Не зупиняйтеся на досягнутому — сміливо скоряйте чергову вершину.

РАК

У цей день можуть зважитися важливі життєві питання. Не варто сумніватися у власних силах, недовірливість не раз вас підводила.

ЛЕВ

Сьогодні вас чекає багато роботи. Можливі несподівані зустрічі. Не соромтеся проявити свої організаторські та лідерські якості.

ДІВА

Не виключені конфліктні ситуації на роботі. Остерігайтеся брехні. Не вступайте в гострі суперечки, вони не принесуть нічого корисного.

ТЕРЕЗИ

Краще не перевантажувати організм важкою їжею, напоями. Будьте відкриті для нових пропозицій, і вони почнуть з'являтися.

СКОРПІОН

Активність і наполегливість сьогодні знадобляться вам як ніколи. Плануючи що-небудь, не повідомляйте свої задуми.

СТРІЛЕЦЬ


Ви можете бути схильні до нервового перенапруження. Сприятливий день спорту і особистого розвитку. Не варто підлаштовуватися під друзів, які прагнуть до пригод. Поясніть їм, що відчуваєте і не йдіть проти своєї волі.

КОЗЕРІГ

Дійте, покладаючись тільки на власні інтереси. Не звертайте уваги на оточуючих. Проведіть час з рідними. Влаштуйте їм сюрприз або свято. Сьогодні ви ніби енергетична губка: настрій тих людей, з якими ви будете проводити час, автоматично передаватися вам.

ВОДОЛІЙ

Проведіть більше часу на свіжому повітрі. Корисними будуть заняття спортом. Відмінний день для домашніх справ. Влаштуйте генеральне прибирання.

РИБИ

Уникайте хвилювань через дрібниці. Не варто даремно витрачати свою енергію. Приділіть час залагодженню старих проблем. Зверніться по допомогу до друзів.