Новини про зірок
Подобається

«Той, на кого можна рівнятися»: Ольга Фреймут показала романтичне фото з чоловіком

07/08/2018     Автор: Яна Романська
«Той, на кого можна рівнятися»: Ольга Фреймут показала романтичне фото з чоловіком

Телеведуча Ольга Фреймут оприлюднила в Instagram фото зі своїм чоловіком. 

«Мій чоловік — той, на кого можна рівнятися. Я не хочу тягнути за собою невдаху. Пробачте, та у мене одне життя і я хочу прожити його якісно» — залишила зворушливий підпис під фото телеведуча.

Підписники почали дискутувати з приводу думки Ольги Фреймут написаної під фото. 

Обожнюю цю жiнку! Добре сказано…І ми так всі кажемо…Які хороші слова.??точно сказано.А може і чоловік хотів би якусь м'якеньку з округлими формами, Олю, не думали про це? Бравоооооо!!! Але в наявності часто маємо те що маємо.   Доводилося якось вічно витягувати інших зі складних ситуацій, але в кінці кінців сили закінчуються, тим паче якщо помічаєш що людині в тому болоті і так комфортно. Дівчата, не потрібно очікувати поки чоловік зміниться, треба міняти чоловіка! 🙂 Всім гарного настрою! ??Золотезні слова

Нагадаємо, Оляга Фреймут була  одружена тричі. Перший шлюб взяла у Лондоні з британцем Нілом Мітчелом. Від якого Ольга має дочку Злату Мітчелл. Другого чоловіка Фреймут зустріла будучи вагітною. Через деякий час пара обвінчалася у церкві. Стосунки протривали не довго. Як повідомляє Ольга Фреймут: "через необгрунтовані ревнощі довелось розійтись". 

Роман із третім чоловіком генеральним директором Нового каналу — Володимиром Локотко — був великою таємницею для суспільства, проте завагітнівши Ольга вже не приховувала батька свого сина.