Новини про зірок
Подобається

Проблеми зі шлунком: відома поп-діва опинилась в лікарні

07/08/2018     Автор: Віра Грицишин
Проблеми зі шлунком: відома поп-діва опинилась в лікарні

Нещодавно користувачів інтернету приголомшила новина про одну із найвідоміших співачок сучасності.

Pink — американська співачка, автор пісень і акторка. Автора альбомів :  "Can't Take Me Home", "Missundaztood", "Try This", "I'm Not Dead", "Funhouse", "The Truth About Love", "Beautiful Trauma". Власниця Amadeus Austrian Music Awards.

На днях у Сіднеї мав відбутись концерт співачки, проте його було перенесено через різке погіршання стану співачки. 
  
Фанати віддано переймались долею улюблениці і з нетерпінням чекали концерту. Та буквально напередодні перенесного виступу співачку госпіталізували в Сіднеї. Зі слів організаторів і цей концерт не відбудеться.

Як заявив промоутер Pink, поп-суперзірка Pink залишиться у вівторок у лікарні зі шлунковим вірусом, що змусив її відкласти третє шоу в Сіднеї.

Співачка цілу ніч перебувала в лікарні в очікуванні обстеження та лікування. Стан зірки стабільний, проте виступати на сцені вона ще не готова. 

Поціновувачам творчості Pink залишається очікувати новин і концерту, який вже неодноразово переносили.

Як повідомлялось раніше, фотограф і режисер з України, яка живе у Лос-Анджелесі, Саша Самсонова, стала автором відео на нову пісню співачки Пінк Wild Hearts can't Be Broken.

Свій чорно-білий кліп Пінк присвячує дітям всього світу і закликає своїх прихильників зробити пожертву організації UNICEF.