Новини про зірок
Подобається

Леонардо Ді Капріо спіймали на побаченні з невідомою красунею

07/08/2018     Автор: Віра Грицишин
Леонардо Ді Капріо спіймали на побаченні з невідомою красунею

Прихильники Леонардо Ді Капріо завмерли в очікуванні нових фактів та фото. Нещодавно папарацці встигли зафіксувати 43-річного актора в обіймах із молодою жінкою.

Як повідомили згодом, поряд із зіркою з'явилась цього разу 21-річна Каміла Морроне. Інтернет-користувачі та журналісти не втомлюються обговорювати щораз іншу пасію Леонардо. 

Нова любов актора на усіх фото демонструє пишні форми, дефілюючи на яхті в бікіні та леопардовій накидці. Чимала частина чоловічої аудиторії заздрить Леонардо Ді Капріо та його магнетичним здібностям у відносинах із жінками.

Фото пари були зроблені в Італії під час спільного відпочинку.

Фоловери не припиняють сперечатись щодо тривалості стосунків пари, враховуючи любов зірки до весь час нових жінок та темпераментів. Подейкують, що актор абсолютно не поспішає "дорослішати" та створювати нову сімю.

Нагадаємо, що раніше папарацці теж вдавалось "зловити" кадри знаменитості у компанії вдвічі молодшої супутниці. 
 
Початок роману, за словами журналістів, припадає ще на кінець минулого року. Відзначають, що актор чи не весь свій вільний час проводить з коханою. Більше того, подейкують, що модель вже знайомила свого бойфренда із мамою, вважаючи стосунки серйозними та довготривалими. Ходять чутки, що й актор не забарився зі знайомством-відповіддю й повіз Камілу на знайомство з матір'ю.