Новини про зірок
Подобається

Здійснилась мрія: з ким цілувався Дзідзьо на відпочинку

06/08/2018     Автор: Віра Грицишин
Здійснилась мрія: з ким цілувався Дзідзьо на відпочинку

Не Туреччина і не Єгипет, а маловідомий український курорт — Кирилівка. Саме тут Дзідзьо став щасливішим.

Відомий український виконавець Дзідзьо вирішив провести вільний час на березі моря. Після туру по Україні і численних концертів співак все ж вирішив набратся сил, зробити перерву і нарешті відпочити.

Пляж, море, спека, але не це стало головним у відпочинку, саме цим літом здійснилася заповітна мрія артиста. Як заявив сам співак, відбулося те, про що він мріяв уже довгий час — дельфіни, плавання з якими принесли Дзідзьо незабутні відчуття.

На його сторінці в Інстаграм з'явилося відео цієї пригоди.

Сам артист прокентував своє відео так: "Я щасливий, здійснилась моя мрія, це було фантастично # дельфін # немо подарував мені космічні емоції # Кирилівка # Дзідзьо # Дзідзьо".

Але коментарі підписників були не такими однозначними, оскільки багатьом стало шкода тварин: "Мені боляче дивитися на те, як дельфіни страждають в дельфінаріях. Вода з хлором їм щіпає очі (постійно!). Вони харчуються незвичною для них їжею (заморожена риба), в той час як вони звикли харчуватися свіжою рибою і т.д … Шкода "

Слухачі артиста сподіваються, що це була не остання здійснена мрія Дзідзьо і що незабаром світ побачить нові фото зі щасливим співаком.

Нагадаємо, що раніше відомий виконавець нарешті показав фанатам свою маму, котра за словами самого Дзідзьо з'явиться в його короткометражній стрічці "Дзідзьо ПЕРШИЙ РАЗ".