Новини про зірок
Подобається

«Як рідні сестри»: Ольга Полякова показала ніжні фото з мамою

06/08/2018     Автор: Яна Романська
«Як рідні сестри»: Ольга Полякова показала ніжні фото з мамою

Одна з найвідоміших і епатажних знаменитостей українського шоу-бізнесу Ольга Полякова поділилася зі своїми шанувальниками дивним фото зі своєю матір'ю.

Співачка завжди відрізнялася харизмою і екстравагантністю. Її сторінка виділяється серед інших яскравими фото. Зірка ніколи не намагалася приховувати своє особисте життя і навпаки ділиться зі своїми фанатами масою кадрів не тільки з роботи, але і з особистого життя. Більшість її фото з проектів, в яких співачка бере участь, але також багато з особистих архівів Ольги з дочками і, з недавніх пір, мамою.

До дня народження матері Ольга поділилася з фанатами ніжною серією фото з мамою від її дитячих років і до сьогоднішнього дня.

"Моя дорога, улюблена, найкрасивіша, і найдобріша на світі МАМОЧКА @svitusyapolyakova з днем ​​народження! Ти так надихаєш мене, дивлячись на тебе, я розумію що віку не існує, вірніше існує тільки молодий і спраглий повноти життя!" — підписала фотографію Ольга.

 

 

 

Моя дорогая, любимая, самая красивая, и самая добрая на свете МАМОЧКА @svitusyapolyakova с днём рождения! Ты так вдохновляешь меня, смотря на тебя, я понимаю что возраста не существует, вернее существует только молодой и жаждущий полноты жизни ! Мне так приятно и радостно смотреть на тебя веселую и вечно куда-то уезжающую ,летящую , на встречу новым впечатлениям ! Я не боюсь взрослеть глядя на тебя , ибо в 60 жизнь продолжается!!! Люблю и очень горжусь тобой! Ты главное будь здорова!!!!!!!!❤️???

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

 

 

Шанувальники були вражені красою матері Полякової, називаючи її не мамою, а сестрою Ольги.

"Красиві дівчата !!! Мама виглядає приголомшливо !!! Ви як сестри !!!", "Всім би мамам так шикарно виглядати! ?", "Оля, ти помилилася з цифрою 60! Максимум 40 !! Мама дуже добре виглядає!" — пишуть захоплені фанати.