Новини про зірок
Подобається

Шоптенко показала зворушливі фото з новонародженим сином

06/08/2018     Автор: Яна Романська
Шоптенко показала зворушливі фото з новонародженим сином

Сьогодні учасниця шоу "Танці з зірками" і талановита танцівниця Олена Шоптенко показала своїм підписникам зворушливе фото зі своїм маленьким сином Олексієм.

Олена давно не публікувала фото і повністю віддалася материнству. Тільки через місяць після пологів — Олена показала своїм фанатам сина, якого назвала на честь його батька.

«Сьогодні рівно місяць, як я можу кожен день загадувати бажання, лягаючи між @kzmr_mlvch і АА. Поки все збувається і вони дуже смачно пахнуть. Найкращий місяць », — написала Олена під тим фото.

Сьогодні Шоптенко повертається до роботи. Хоч і не відомо, чи буде вона брати участь в новому сезоні "Танці з зірками", але шанувальники чекають з нетерпінням нових танців від Олени.

 

 

Ну вот и настал тот день, когда мамина не очень удачная попытка побыть в декрете считается официально оконченой. Теперь к рабочим будням молокозавода ? добавляется ещё и работа. Есть выражение «двигайся в темпе вальса», а у меня есть ощущение, что теперь нужно двигаться «в темпе свинга»! Отличной вам рабочей недели, а я постараюсь скоро вас немножко и, надеюсь, радостно удивлять! ? @kate_kondratieva

Публикация от ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko)

 

«Ну ось і настав той день, коли мамина не дуже вдала спроба побути в декреті вважається офіційно завершеною. Тепер до робочих буднів молокозаводу додається ще й робота. Є вислів «рухайся в темпі вальсу», а у мене є відчуття, що тепер потрібно рухатися «в темпі свінгу»! Чудового вам робочого тижня, а я постараюся незабаром вас трошки і, сподіваюся, радісно дивувати »- підписала знімок зірка танців.