Новини про зірок
Подобається

«Нова Мерлін Монро»: Олена Кравець вразила шанувальників чарівним образом

06/08/2018     Автор: Яна Романська
«Нова Мерлін Монро»: Олена Кравець вразила шанувальників чарівним образом

Днями на своїй офіційно сторінці instagram українська гумористка і актриса, учасниця знаменитого шоу «Студія Квартал-95» Олена Кравець показала своїм підписникам свій новий образ.

"Той випадок, коли найвдаліші фото-« з роботи »:)" — підписала фото знаменитість.

Олена завжди подобалася людям своїм стилем і величезною харизмою, але фото їх просто вразило. Олена одягнута в червоному легкому платті, приталенном до тіла. Гумористка шикарно посміхається і розвиває плаття в різні боки.
Шанувальники відразу ж назвали Олену второю Мерлін Монро.

 

"Прям як Мерлин Монро)", "яка ж Ви неймовірна", "Дівчинка в червоному, ти так прекрасна …. ?", "ау! Мій улюблений колір, колір свободи ❤️ вам дуже йде !! Як Монро!" — пишуть захоплені фанати.

Варто нагадати, що в 2010 році Олена Кравець була визнана однією з найкрасивіших жінок-знаменитостей України. Шанувальники акторки вважають цю оцінку абсолютно справедливою. У 2014 і 2015 роках актриса знову потрапила в рейтинг, але вже в більш серйозний. Олену Кравець назвали в числі «100 найвпливовіших жінок України» — списку, складеного журналом «Фокус». У 2016 році преса знову оцінила професіоналізм і вплив Олени. Журнал «Новий час» помістив актрису в рейтинг «ТОП-100 найуспішніших жінок України».