«За таких жінок я би продав душу»: Оля Полякова показала пристрасне фото у ліжку з відомою співачкою

05/08/2018     Автор: Катерина Гук
«За таких жінок я би продав душу»: Оля Полякова показала пристрасне фото у ліжку з відомою співачкою

Мабуть, найепатажніша вітчизняна співачка, здається, уже усіляко дивувала своїх слухачів.
То своїми хітами, які не чув тільки глухий, то яскравими виходами на червону доріжку, то черговою фотосесією. От і зараз українська суперблондинка, співачка Оля Полякова приголомшила своїх шанувальників новим еротичним знімком зі своєю подругою, секс-бомбою і зіркою Playboy співачкою Дашею Астаф'євою.

Так, дві пристрасні артистки разом знімалися в українській комедії "Свінгери", під час роботи над якою і був зроблений кадр, який розміщено в Instagram-акаунті Полякової.

На фотографії дві гарячі жінки лежать в одному ліжку в дуже пікантних образах: Астаф'єва сфотографувалася в білизні і чорних панчохах, в той час як Полякова просто прикрила тіло шовковим червоним простирадлом.

"Сподіваюся ти не вб'єш мене за цю фотку! Це ми на  "свінгерах "приколювалися. Якби я зважилася бути з жінкою, це була б ти! Фотка без ретуші, бо богині в ній не потребують", — багатозначно підписала публікацію Оля.

Шанувальники артисток почали активно коментувати такий відвертий знімок. Традиційно думки розділилися на два табори: багато фоловерів порахували, що знімок дуже гарячий і сексуальний, в той час, як інші відзначили, що зображення занадто вульгарне і не годиться таке показувати на загальний огляд.

Ну що ж, а знімок дійсно гарячий!