Новини про зірок
Подобається

«З’являється неперевершена дівчина»: Аліна Гросу приголомшила Мережу неймовірними фото

05/08/2018     Автор: Яна Романська
«З’являється неперевершена дівчина»: Аліна Гросу приголомшила Мережу неймовірними фото

Аліна Гросу відома українська співачка опублікувала нове фото на своїй сторінці в Інстаграм.

На світлині молода співачка еротично позує в обтягуючих порваних джинсах та білій майці. Такий стиль їй до лиця. А на  фоні світлини стіна з дуже гарним різнокольоровим графіті.

Зіркова красуня підписала це фото так:

Друзі, я дуже рада, що пісня вам зайшла??? для артиста люблячого постійно експериментувати і який рідко працює тільки в одному музичному напрямку — це великий подарунок, розуміння, що його «нове дихання» взяли, підтримали і зловили такі ж круті емоції ?? ?

Спасибі всім, хто знімає історії і танцює під # найки 🙂 найкращі відео я обов'язково виставлю у себя? знімайте ще й відзначайте мене ?????♀️
Давайте разом кайфувати і танцювати на кістках тих людей, які нас зрадили

Шанувальники білявки відразу прокоментували фото:

Вау Бейбі! Так тримати? Я напевно тут з найбільш динозаврів, бачив як починалася твоя кар'єра і тут з'являється неперевершена дівчина. Як завжди красуня ?

 

 

 

Хэй:) Ребят, я безумно рада, что песня вам зашла??? для артиста любящего постоянно экспериментировать и редко работающего только в одном музыкальном направлении — это большой подарок, понимание, что его «новое дыхание» приняли, поддержали и словили такие же крутые эмоции ??? Спасибо всем, кто снимает истории и танцует под #найки 🙂 самые лучшие видео я обязательно выставлю у себя? снимайте ещё и отмечайте меня ?????‍♀️ Давайте вместе кайфовать и танцевать на костях тех людей, которые нас предали ??? ?? #ятанцуювбелыхнайкэйр #накостяхвсехтвоихбл☠️дей

Публикация от Alina Grosu (@alina_grosu)

 

 

Нагадаємо, що не так давно молода співачка змінила образ, перефарбувавшись у білявку.