Зіркові скандали
Подобається

«Вона отруює все навколо себе»: гучне розлучення Пітта та Джолі отримало продовження

05/08/2018     Автор: Катерина Гук
«Вона отруює все навколо себе»: гучне розлучення Пітта та Джолі отримало продовження

З Анджеліною Джолі відмовився працювати її адвокат.

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі веде боротьбу з екс-коханим, відомим актором Бредом Піттом. Джолі має намір за всяку ціну утримати у себе шістьох дітей. Актриса наполягає на тому, щоб мати одноособову опіку над дітьми. Незважаючи на те, що суд нещодавно встав на сторону Бреда, Анджеліна ні в яку не хоче «ділити» дітей з чоловіком. 

Як повідомляють власні джерела видання TMZ, актриса намагається повністю знищити відносини Пітта з дітьми і налаштувати синів і дочок проти Пітта. Як пише портал, такі «правила гри» не сподобалися її адвокату, Лорі Вассер, і вона відмовилася представляти інтереси зірки в суді і звільнилася.

За словами інсайдера, Вассер побачила справжнє обличчя актриси, назвавши її занадто «отруйною» у вчинках. Раніше друзі вже говорили про те, що Анджеліна стала поводитися «необгрунтовано і безглуздо». Такої ж думки про неї дотримується і сам Пітт.

Днями в ЗМІ з'явилися одкровення друзів Бреда, які заявили, що Пітт вважає дружину лицеміркою. Нібито її благодійні поїздки по світу потрібні їй лише для створення позитивного образу в очах громадськості.

«Вона харчується гнівом і стає до безглуздого нерозумною. Її адвокат Лора Вассер відмовилася з нею працювати, вважаючи її надто отруйною », — пише TMZ з посиланням на свої джерела.

Відзначимо, що адвокат Лора Вассер побудувала блискучу кар'єру як на розлученнях зірок, так і рішеннях щодо спільного виховання дітей.

Нагадаємо, що розлучення Джолі і Пітта триває з вересня 2016 року. За цей час пара так і не змогла мирним шляхом вирішити, хто буде займатися вихованням шістьох дітей: 17-річного Меддокса, 14-річного Пакса, 13-річної Захари, 12-річної Шайло, 10-річних близнюків Вів'єн і Нокса.
Сини і дочки стали останнім каменем спотикання, через який шлюборозлучний процес голлівудських зірок затягується.