«Такою її рідко, хто бачить»: Оксана Марченко здивувала фанатів цікавою позою і без макіяжу

05/08/2018     Автор: Яна Романська
«Такою її рідко, хто бачить»: Оксана Марченко здивувала фанатів цікавою позою і без макіяжу

Оксана Марченко відома українська телеведуча і дружина скандального політика Віктора Медведчука. Довгий час Оксана була обличчям каналу СТБ і її появи чекали відданні телеглядачі кожної суботи.

Проте ось уже деякий час Марченко на блакитних екранах практично не з'являється. Канал СТБ вона покинула і перейшла на "Інтер". 

Проте зірка активно веде свій блог в Інстаграм. Там вона публікує не лише різноманітні фото, а також короткі відеоролики. Оксана дає різноманітні поради своїм підписникам і користується чималою популярністю.

Марченко усі звикли бачити завжди елегантною, з красивою зачіскою і мейкапом, у розкішних сукнях, від яких мову віднімає.

Проте нещодавно ведуча вирішила порушити цю традицію і опублікувала декілька фото і короткий відеоролик зі своїх ранкових тренувань. На фото Оксана позує у спортивному топі і шортах, без макіяжу і зі зібраним у хвіст волоссям.

У свої 45 років Марченко демонструє ідеальну фігуру і рельєфне тіло. А також на фото Оксана показує, як робити ластівку і мостик. Ростяжка у цієї жінки, те що треба.

"Спорт, як завжди за розкладом", — підписала світлину ведуча.

Шанувальники зірки засипали її компліментами:

"Вау!!! Сильно!!!!!, Супер !!! Оксана молодець ??⭐️?❤️?, Ого!!!Ось це мега спортсменка???❤️, Розкішна жінка".