Новини про зірок
Подобається

«Та ви що?»: Сенічкін показав фото з Кличком та відомою ведучою

05/08/2018     Автор: Яна Романська
«Та ви що?»: Сенічкін показав фото з Кличком та відомою ведучою

Руслан Сенічкін український телеведучий, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1 + 1» опублікував нове фото на своїй сторінці в Інстаграм.

На фото Руслан обіймає свою співведучу по ранковому шоу Людмилу Барбір, а поряд стоїть мер Києва Віталій Кличко. 

На другому фото Віталій обіймає Барбір на фоні студії телеканалу. На площадці дуже затишно, тепла атмосфера так і відблискує на цьому фото.

Відомий телеведучий підписав це фото так:

Сміттєпереробний завод під Київом буде за 2 роки, через потопи нікого не звільнятимуть, але конструкції укріплюватимуть, буде взимку і гаряча вода, з маршрутками боремося, про інклюзивні конструкції інфраструктури — так, не все передбачили, можна було б і ліфт на Пейзажці.

З Леноксом Льюісом буде бій восени..в шахи, Арнольд Шварцнегер приїде в Київ через 2 місяці (вчора з ним говорив), у відпустку на три дні в Єгипет, найкращій друг Володимир Кличко, інших не згадав, щоб не образити. Ну і найліпша селфі-палка — він, і відібрав мобілку #ВіталійКличко

Шанувальники Сенічкіна миттєво відреагували на пост. Багатьох обурило написане:

Та ви що? Ще ж не перше квітня. Продажні всі і "влада"і журналюги,співають в одну дудку((((( А ще було б непогано, якби в столиці Європейської країни ?гарячу воду включили,а то все щось ніяк?

 

 

Сміттєпереробний завод під Київом буде за 2 роки, через потопи нікого не звільнятимуть, але конструкції укріплюватимуть, буде взимку і гаряча вода, з маршрутками боремося, про інклюзивні конструкції інфраструктури — так, не все передбачили, можна було б і ліфт на Пейзажці. . ? З Леноксом Льюісом буде бій восени..в шахи, Арнольд Шварцнегер приїде в Київ через 2 місяці (вчора з ним говорив), у відпустку на три дні в Єгипет, найкращій друг Володимир Кличко, інших не згадав, щоб не образити. Ну і найліпша селфі-палка — він, і відібрав мобілку #ВіталійКличко

Публикация от Руслан Сенічкін ? (@ruslan_senichkin)

 

Нагадаємо, що не так давно Руслан Сенічкін став найкращим телеведучим у номінації «Ведучий ранкової інформаційно-розважальної програми».