Новини про зірок
Подобається

Відомий музикант пішов з життя за годину до свого виступу

04/08/2018     Автор: Катерина Гук
Відомий музикант пішов з життя за годину до свого виступу

Саме сьогодні 46-річний музикант повинен був виступати зі своїм колективом на фестивалі "Рок за Бобров".
Стало відомо, що вранці 4 серпня пішов з життя лідер білоруської рок-групи "Нейро Дюбель" Олександр Куллінковіч.

Саме сьогодні 46-річний музикант повинен був виступати зі своїм колективом на фестивалі "Рок за Бобров" в Мінську на аеродромі Борова. Про смерть артиста стало відомо буквально за годину до того, як колектив повинен був з'явитися на сцені.

За даними преси, причиною смерті стала пневмонія. Напередодні музикант був госпіталізований, але лікарям не вдалося його врятувати.
«В середу у нас була репетиція. Він відмінно виглядав і добре себе почував. А вчора його відвезли в лікарню … »— розповів барабанщик групи Андрій Степанюк.

Олександр Куллінковіч народився 18 травня 1972 року в Смолевичах. Незабаром перебрався до Мінська. У 1989 році зібрав групу "Нейро Дюбель". Випустив кілька альбомів, які отримали визнання музичних критиків і тримали гарну популярність серед слухачів.

Назва групи було утворено за аналогією з «Sex Pistols». Замість пістолета був обраний інший фалічний символ, дюбель — "хороше і незрозуміле слово". "Нейро" був обраний Олександром Куллінковічем, адже в той період він часто відвідував нейрохірургічне відділення. Група виконувала пісні як російською, так і білоруською мовою.

20 квітня 2015 група випустила свій ювілейний, десятий номерний студійний альбом "На Марс!".