Новини про зірок
Подобається

«Найкращі скарби»: Сєдокова показала фото з красунею дочкою

04/08/2018     Автор: Яна Романська
«Найкращі скарби»: Сєдокова показала фото з красунею дочкою

Анна Сєдокова розказала про те, що старша дочка Аліна — її головний стиліст та порадник.

Сєдокова українська поп-співачка, актриса, теле- і радіоведуча. Солістка «золотого» складу української жіночої поп-групи «ВІА Гра» здивувала своїм фото зі старшою донькою Аліною Белькевич.

На своїй сторінці в Інстаграм відома співачка показала фото в однакових образах з дочкою.

Фото популярна зірка підписала так:

«Дочки-матері». Це таке щастя. Аліна — мій найголовніший стиліст і порадник. І найбезжальніший! Я пам'ятаю, як збиралася на захід і вдягалась. Аліна дивиться на мене і каже: «мама, тобі немов 60! Таке вже давно не носять ». Тепер по магазинах тільки з нею! Бабусею стану пізніше. Мені так подобається, коли у нас з нею збігається смак »

Сєдокова з дочкою виглядають як подруги та ще й вдягаються схоже. У них багато спільних інтересів. Таке тепло йде від цієї сімї.

Прихильники співачки прокоментували це фото так:

Круто! Прямо як сестри. Кращі скраби. Дуже стильненько??? Така молода мама) як подружки з Аліною виглядаєте. Дівчатка ви красуні). Будьте завжди разом і поруч. Сім'я найцінніше в житті ♥

 

 

«Дочки-матери». Это такое счастье. Алина — мой самый главный стилист и советчик❤. И самый безжалостный! Я помню как собиралась на мероприятие и разоделась)) Алина смотрит на меня и говорит: «мама, тебе словно 60! Такое уже давно не носят». Теперь по магазинам только с ней!Бабушкой стану позднее ? Мне так нравится, когда у нас с ней совпадает вкус. А вы любите одинаковые луки с детками? @michaelkors #graffiti

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

 

Нагадаємо, що Анна Сєдокова розлучена і виховує двох дочок Аліну і Моніку.