Новини про зірок
Подобається

«Гріх ховати такі форми»: Еріка Герцег вразила гарячими знімками з відпочинку

04/08/2018     Автор: Катерина Гук
«Гріх ховати такі форми»: Еріка Герцег вразила гарячими знімками з відпочинку

Група "Віагра" полонить серця та й не тільки мільйонів вітчизняних чоловіків.
 

Ця музична група вже більше п'ятнадцяти років у всіх на вустах. Як не через нову хітову пісню, так через постійну зміну дівчат-красунь, які співають в колективі. Багато хто вже навіть і не озвучить половини спокусливих красунь, які були солістками проекту Костянтина Меладзе. 
Так от одна із останніх учасниць "Віагри", уродженка Ужгорода Еріка Герцег, тримається в колективі вже декілька років і швидко завоювала славу однієї з найспокусливіших красунь популярного колективу.

У своєму Інстаграмі дівчина має більше 800 тисяч прихильників і радо ділиться з ними особистими світлинами.
Та останні знімки красуні отримали просто шквал захоплених поглядів і коментарів. Еріка опублікувала гарячі знімки з відпочинку, на яких похизувалися своїми звабливими формами. Багато кому відомо, що відверті фото для співачки не проблема, вона часта зірка чоловічих журналів та еротичних фотосесій, проте ці знімки потішили публіку ще більше.

Еріка постала на публіці у звабливому бікіні та продемонструвала шанувальникам свою струнку фігуру та звабливі форми.
Прихильники одразу засипали дівчину компліментами і попросили показувати такі знімки частіше, адже такі форми гріх ховати від очей.
"Еріка, ви справжня зірка", "Як можна бути такою неземною?", "Жінка- мрія", "І талановита, і красива — хіба так буває", "Фігура просто бомба, таке не можна ховати" — захоплювались фанати.

 

 

 

 

 

 

Моя Любовь к тебе, как море…не знает берегов…❤️

Публикация от Erika Herceg (@erikaherceg)

 

 

 

 

Ну що ж, Костянтин Меладзе вміє обирати дівчат! Адже всі як на підбір!