Новини про зірок
Подобається

Колишня учасниця шоу «Холостяк» вразила фанатів ідеальною фігурою

03/08/2018     Автор: Яна Романська
Колишня учасниця шоу «Холостяк» вразила фанатів ідеальною фігурою

Днями відома співачка і одна з фіналісток шоу "Холостяк" показала шанувальникам фото зі свого відпочинку.


Не дивлячись на те, що відомою Яна стала тільки після участі в шоу, вже на сьогоднішній день у дівчини налічується близько 300 тисяч шанувальників її творчості на офіційній сторінці Яни в instagram.

Багато розмов було після шоу про фігуру дівчини. Її ображали і обзивали. Сама Яна пише:

"Після проекту Холостяк мене ще довго обзивали «товстою коровою» … Було не дуже приємно..?? Тому в той час дієти і я стали кращими друзями! ? Але нічого мені так і не допомагало схуднути. І все через стрес … ? Все у нас в голові! "

Дівчина взяла себе в руки і стала старанно працювати над власним тілом. Зараз фігурі Яни позаздрить будь-хто. Дівчина справжня красуня. Навіть після пологів вона залишалася неймовірно гарною дівчиною.

"Як на мене, Ви дуже красиві ??і дочка теж!", "Яна Ви дуже красива дівчина. Мила, ніжна. Коли я побачила Вас в холостяці — Ви були моєю фавориткою.", "Ви були на проекті найкрасивіша! !! і зовні й внутрішні !! А фігура — ідеальна !! Я мрію про таку !! " — пишуть захоплені фанати дівчини.

 

 

После проекта Холостяк меня ещё долго обзывали «толстой коровой» … Было не очень приятно..?? Поэтому в то время диеты и я стали лучшими друзьями! ? Но ничего мне так и не помогало похудеть. И все из-за стресса…? Все у нас в голове! Когда вы кушаете что-то вкусное , не думайте , что вы поправитесь!☺️? Этого конечно мало???Но это первый мой рецепт! 1. Убираем страх и стресс. 2. Не боимся кушать вкусно. #yanasolomko #girls #life #love #family #baby #travel #miami #miamibeach

Публикация от Яна Соломко (@yana.solo)