Новини про зірок
Подобається

Анджеліна Джолі планує знову стати матір’ю

03/08/2018     Автор: Віра Грицишин
Анджеліна Джолі планує знову стати матір’ю

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яка через нервовий зрив відвідує заняття з психотерапевтом, збирається стати мамою для ще однієї дитини. Тоді в сім'ї буде вже семеро дітей. Актриса вже веде переговори з необхідними інстанціями, щоб стати прийомною матір'ю для хлопчика з Сирії, батьки якого стали жертвами збройного конфлікту в регіоні, повідомляє Celebrity Insider.

Проте, є одне "але": для того щоб все закінчити чим швидше, Анджеліні залишилося офіційно розірвати шлюб з Бредом Піттом. Саме такий порядок дій намітила для себе кінозірка, тому, здавалося б, що шлюборозлучний процес, який на разі на паузі повинен прискоритися найближчим часом.

При цьому, коли всі юридичні формальності будуть прийняті, до сих пір невідомо, адже Джолі і Пітт ніяк не можуть владнати питання, що стосуються шістьох їх дітей, що носять прізвище Джолі-Пітт. Анджеліна хотіла взагалі позбавити чоловіка можливості бачитися з родиною, однак після його офіційної скарги на поки ще дружину суд встав на сторону Пітта, відзначивши у своєму рішенні, що Джолі не має права забороняти Бреду зустрічатися з дітьми.