Новини про зірок
Подобається

«Така краса, слів немає»: співачка Руслана показала ідеальну фігуру і свій будинок

02/08/2018     Автор: Яна Романська
«Така краса, слів немає»: співачка Руслана показала  ідеальну фігуру і свій будинок

Вчора на своїй офіційній сторінці instagram одна з найвідоміших поп-співачок, переможниця Євробачення, політичний діяч і ведуча Руслана Лижичко показала для своїх фанатів фото себе на фоні свого еко-будинку, який вони з чоловіком побудували самі і де знаменитість тепер проживає.

Співачка вразила своїх шанувальників тим, як виглядає в свої роки. Зірка чарівно посміхається і пританцьовує на фотографіях і виглядає зовсім молодою дівчиною.

"Beautiful ruslana ? ?", "Така красуня, слів немає! І не старієш!)) Щира, світла, позитивна! Зовсім молода", "Руслана! Ви надихаєте! Зараз бути" дівою" і співачкою складно, але ви ще й створюєте нову Україна! " — пишуть підписники.

 

 

Мій будинок і студія збирає Енергію Сонця і Вітру, дає мені натхнення. Цю енергію хочеться вдосконалювати безмежно… Сонце завжди світить для нас, Вітер завжди з нами! І нашої енергії достатньо, щоб стати назавжди вільними… Скоро День Незалежності України. І ми готуємо вам Свято музики, Великий концерт! Фото @ksyusid ⠀ #renewable #music #niceday #summer #ukraine #nature #ruslanalyzhychko #ruslana #instagood #руслана

Публикация от Ruslana Official (@ruslana.lyzhychko)

 

Також Руслана у своєму пості обіцяє своїм шанувальникам організувати свято музики до Дня Незалежності України.
Натхненні фанати не можуть дочекатися нового концерту:

"Чекаємооооо!", "Руслана ти чудова …. успіхів тобі. Чекаємо на сцені!"

Руслана — відома співачка, яка стежить за своїм тілом, щодня намагається бігати, про що розповідає шанувальникам і правильно харчується, щоб виглядати в свої роки чудово.