Новини про зірок
Подобається

«Ритми гарячої латини і українського гопака»: відома дата виходу «Танців з зірками» і 8-й учасник шоу

02/08/2018     Автор: Яна Романська
«Ритми гарячої латини і українського гопака»: відома дата виходу «Танців з зірками» і 8-й учасник шоу

Відома дата прем'єри і ім'я восьмого учасника шоу "Танці з зірками"


Сьогодні стала відома дата прем'єри нового сезону легендарних оновлених "Танців з зірками" на "1+1". Перший випуск сезону глядачі побачать у прямому ефірі 26 серпня в 21:00.

Відомо, що в новому сезоні на знаменитий паркет "Танців з зірками" в якості учасника вийде грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Беринчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер "Ліги сміху" Ігор Ласточкин, солістка групи НЕАНГЕЛЫ Слава Камінська і актор Павло Вишняков.

Але естафета #танціззіркаміchallenge триває, і сьогодні стало відомо ім'я восьмого учасника нового сезону легендарного танцювального проекту. Виклик #танціззіркаміchallenge прийняла україно-болівійська співачка Michelle Andrade. На своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала відео, в якому станцювала на даху хмарочоса і передала #танціззіркаміchallenge рестораторові і телеведучому Миколі Тищенку.

З ким із професійних танцюристів вийде на паркет Michelle Andrade, глядачі телеканалу "1+1" побачать в новому сезоні "Танців з зірками".