Новини про зірок
Подобається

«Мурашки по тілу..»: Зіркова пара українського шоу-бізнесу створили геніальний дует

02/08/2018     Автор: Яна Романська
«Мурашки по тілу..»: Зіркова пара українського шоу-бізнесу створили геніальний дует

Жінка знаменитого українського виконавця вперше заспівала в дуеті зі своім зірковим чоловіком

Актриса театру Сніжана Бабкіна та її коханий Сергій створили спільний кліп, який вразив усіх чуттєвістю, романтичністю та ніжністю. 

Сергій та Сніжана Бабкіни стали своєрідним еталоном подружніх стосунків. Пара випромінює щастя під час кожного виходу, а їхнє кохання стало головною темою нового кліпу “Напиши мене”.

Ця пісня була записана ще в 2016 році, проте тепер закохана пара вирішила створити гарне ліричне відео до такої прекрасної пісні. Цікаво, що ролик вони зняли самотужки, коли перебували на сімейному відпочинку. Все, що у кадрі, милує око: гарні морські пейзажі, усміхнені обличчя та ніжні поцілунки гармоніювали між собою. 

“Це відео ми зробили повністю самі: від зйомки до монтажу, тільки штатив, ми, море і схід сонця. Проробляли все під час відпочинку для того, щоб ваш рівень щастя трішки підвищився! Сподіваємося, що у нас це вийде!” – прокоментував відео Сергій Бабкін.

Слід відмітити, трек ввійшов до альбому “#неyбuвай” та “загубився” поміж іншими піснями Сергія Бабкіна. Проте тепер, після чуттєвого кліпу “Напиши мене” є всі шанси отримати велику популярність на просторах інтернету.