«Татова донечка!»: Тоня Матвієнко вперше показала свого знаменитого батька

01/08/2018     Автор: Яна Романська
«Татова донечка!»: Тоня Матвієнко вперше показала свого знаменитого батька

Знаменита співачка вирішила показати всім свого батька

Відома українська артистка Тоня Матвієнко потішила шанувальників сімейною фотографією. Красуня запостила милу фотокартку з своїм татусем Петром Гончарем. Про це стало відомо з її особистої сторінки в Інстаграм. 

Батько Тоні Матвієнко — мистець. Він захоплюється мистецтвом. Петро — художник, скульптор, директор українського центру народної культури «Музей Івана Гончара». Своїм автомобілем подорожує країною і фотографує народну архітектуру, побут та артефакти. 

Петро Гончар, батько Матвієнко, є сином скульптора і художника Івана Гончара. 

Варто відмітити, що матір Тоні Матвієнко – українська співачка, народна артистка України Ніна Матвієнко. Неодноразово говорили про те, що Тоня має дуже схожий голос з мамою. 

Ніна Матвієнко як мама мала неабиякий вплив на Антоніну. В 1991 році поїхала з нею, десятирічною, на гастролі до США, і то були перші виступи Тоні. Саме завдяки матері співачка полюбила музику. Матір постійно надихала її на нові звершення і допомагала розвивати талант.

До слова, Тоня Матвієнко у минулому році побралася зі своїм коханим, співаком Арсеном Мірзояном.

Батьки Тоні зізналися, що їхньою задачею було підготувати рушники та ікони, а от організацію свята на себе повністю взяла наречена.

"Нічого на цей раз ми не робили, ми тільки так з Петром Івановичем подбали про рушники, про коровай, ікони. А все діти самі робили, геть все самі. Особливо Тоня, вона настільки організована дочка, вона кожну детальку продумала", — розповіла Ніна Митрофанівна.

За словами мами Тоні, вона замовляла рушники у запорізьких майстрів не просто так саме у них.

"Рушники замовляли у запорізьких майстрів, я подбала про це раніше, треба ж щоб ця сторона козацька, щоб впливала. Вони обоє мужні. Перед таким життям важким для них обох… Їхнє життя було складне. І організаційне життя, і сценічне життя", — поділилася Ніна Митрофанівна.

А от батько Тоні розповів, яке значення мають ікони на весіллі.

"Це традиційні ікони. Вони яскраві, виразні. Україна славиться цими іконами .Вони мають мистецьку високу якість, але ж і традиційно благословляли Богородицею і Спасителем на щастя, на здоров'я, як обереги їхнього життя", — пояснив Петро Іванович.

Свого ж новоспеченого зятя Ніна Митрофанівна та Іван Петрович дуже нахвалюють

"Поки вони не були розписані ми ставилися, ну так, обережно, як до парубка ще. Хто зна: втече чи не втече? Дитя є то є. Люди ж звикли, що діти лишаються. А потім думаємо, ну, побачимо. Але Арсен дуже трудолюбива людина. Вони дуже дбають за дитину обоє. Я б сказала, що Арсен дуже добрий батько. І його сини приїжджають, ми їх плекаємо, куди їдемо, беремо з собою. Батько він прекрасний, поет він дуже гарний, композитор теж", — сказала Ніна Матвієнко. 

Мама Тоні наостанок пожартувала, якою буде тепер у стосунках з зятем:

"Тепер я буду справжня теща і буду "строить" і матиму право бути тещею", — пожартувала Ніна Митрофанівна.

Живуть вони зараз усі в мирі і злагоді і щиро радіють за свою донечку і новоспеченого зятя.