Новини про зірок
Подобається

Померла актриса, зірка відомого серіалу

01/08/2018     Автор: Яна Романська
Померла актриса, зірка відомого серіалу

Сьогодні стало відомо, що пішла з життя актриса Людмила Глухова. Знайомий артистки розсекретив причину її смерті.

Сьогодні вранці стало відомо, що в Санкт-Петербурзі померла відома актриса Людмила Глухова. Їй було всього 54 роки. Багато хто знає її за ролями в таких серіалах, як «Вулиці розбитих ліхтарів» і «Таємниці слідства». Сумна звістка про її смерть з'явилася на сайті КДЦ «Красногвардійський». З'ясувалося, що всього кілька днів тому Глухова стала бабусею.

Пізніше сталося прокоментував і. о. проректора з творчої діяльності Східно-Сибірського державного інституту культури Віктор Столбовский. Він розповів, що причиною смерті Глуховой став інсульт. Також за його словами, останні кілька років актриса боролася з онкологічним захворюванням.

«У неї був рак, але вона сподівалася, що впорається з хворобою. Але порятунку немає від цього», — пояснив Столбовский.


Відзначимо, що він разом з Людмилою навчався разом в інституті, де вони і подружилися. За його словами, в юності артистка захоплювалася вокалом. Віктор Геннадійович не став приховувати, що для нього відхід з життя Глуховой — це важка втрата. Додамо, що в 2005 році вона була удостоєна премії «Золота маска» за роль у виставі «Людина дощу». Церемонія прощання з актрисою пройде у четвер, 2 серпня.