Новини про зірок
Подобається

Наталя Могилевська вразила шанувальників спухлим обличчям

01/08/2018     Автор: Яна Романська
Наталя Могилевська вразила шанувальників спухлим обличчям

Шанувальники не впізнали Могилевську в спортзалі


Співачка Наталя Могилевська, тільки повернувшись з моря відразу вирушила в спортзал, тому що наполегливо працює над підтримкою фізичної форми. Фото в спортзалі вона поділилася в Instagram.

"Доброго ранку! І я знову в Києві. Прокачую силу волі!!" — повідомила артистка.

Правда, без цього підпису більшість шанувальників її б і не впізнали. Наталя Могилевська активно взялася за свою фігуру і таки вирішила дати бій зайвим кілограмам. Дівчина майже кожен день відвідує спортзал, де займається спортом з персональним тренером.

«Не впізнати навіть Вас.", "Ух ти, ось це крутий поворот в створенні нової фігури", "Ви помолодшали дуууже, красуня !!!!!", "Красива" сила волі "," Не впізнала, дівчинка, дівчинка) )) ","Натка ти круто виглядаєш. ", "Думала, що дівчисько якесь))"- пишуть захоплений формою співачки шанувальники.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська втратила 25 кілограмів напередодні участі в шоу "Танці з зірками". Після перемоги в проекті зірка не зупиняється на досягнутому і продовжує тримає себе в формі. Про це свідчать її фотографії і відео в Instagram, на яких Наталія позує в спокусливих нарядах.