Новини про зірок
Подобається

«Краща обкладинка за все існування!»: Ольгу Цибульську зробили лицем популярного глянцю

01/08/2018     Автор: Яна Романська
«Краща обкладинка за все існування!»: Ольгу Цибульську зробили лицем популярного глянцю

Нещодавно у ресторані  «Montecchi Capuleti» пройшла презентація журналу "Поліна", який повністю оновили. Цей журнал претендує на шалений успіх, адже він є одним з улюблених журналів українських жінок. 

Тепер журнал "Поліна" — надзвичайно інформативний в подачі матеріалів, а на обкладинці будуть красуватися тільки найбільш відомі українські зірки. Першою стала Ольга Цибульська. 

Вона також стала зірковим гостем. Яскрава, смілива мама-артистка поділилася своєю запальною енергетикою з гостями, розповіла про родину, кар'єру і плани на майбутнє.

Оля Цибульська залишила такий коментар: 

«Коли напередодні ввечері я взяла в руки новий випуск журналу, то твердо вирішила — їсти на ніч не буду, щоб вранці на презентації оновленої "Поліни" виглядати так само красиво, як ця дівчина на обкладинці. А коли почитала корисні статті всередині журналу, то ще й надихнулась бажанням зайнятись спортом і влаштувала маленький шопінг. Я дуже рада, что "Поліна" на своїх сторінках ділиться з читачками дійсно актуальною інформацією, а поради для жінок пишуть справжні експерти, а отже ти можеш бути впевнена, що, купуючи новий журнал "Поліна", — отримаєш нові знання і правильні підказки, щоб розвиватись і ставати кращою щодня ».