«Тільки ти вирішуєш, що прийняти, а що ні!»: У Мережі з’явилася особисте листування Аніти Луценко та її чоловіка

31/07/2018     Автор: Яна Романська
«Тільки ти вирішуєш, що прийняти, а що ні!»: У Мережі з’явилася особисте листування Аніти Луценко та її чоловіка

Відома українська спортсменка виклала в Мережу свою особисту переписку з коханим

Фітнес-тренер Аніта Луценко публічно зізналася в коханні своєму чоловікові. Про це стало відомо з її сторінки в Інстаграм. 

Особисте життя фітнес-тренера Аніти Луценко завжди цікавило шанувальників. А вся справа в тому, що знаменитість ніколи не розповідає про свої стосунки, не хвалиться чоловіком і до недавнього часу шанувальники навіть не бачили обличчя її дочки Мії. Однак днями в Instagram-stories Аніта поділилася шматочком листування з чоловіком.

Судячи з скриншоту, чоловік відреагував на негативний коментар, який залишив хтось із підписників Анітиного Інстаграму.

"Поки ти не прийняла дари тобі принесені, вони того, хто їх приніс! Ти вирішуєш, що прийняти, а що ні. Ти розумниця, ти чудо, ти моя любов", — написав чоловік Аніті в особисті повідомлення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Аніта Луценко стане новою учасницею "Танців з зірками", що показують на телеканалі 1+1. 

«Танці — моя давня мрія. З дитинства я намагалася танцювати, але щоразу щось траплялось. До великої сцени з танцями я так і не дійшла. Крім того, це мрія моєї мами — танцювати. Я продовжую її мрії, тому для мене дуже важливо зробити це перш за все для неї», — розповіла Аніта.