Новини про зірок
Подобається

«І вдень, і вночі!»: Ірина Федишин показала зворушливе фото з чоловіком на честь річниці весілля

31/07/2018     Автор: Яна Романська
«І вдень, і вночі!»: Ірина Федишин показала зворушливе фото з чоловіком на честь річниці весілля

Ірина Федишин опублікувала нове фото на своїй сторінці в Інстаграм.

Артистка вже 12 років живе у щасливому шлюбі.

Українська співачка Ірина Федишин, яка поділилася враженнями від подорожі до Індії, відсвяткувала з чоловіком "нікелеве" весілля.

Саме так називається 12 річниця подружнього життя. 12 років тому 29 липня пара побралася і відтоді живе щасливо разом. 

Фото співачка підписала так:

Сьогодні вже 12 років, як ми одружилися ❤️! 12 років ми постійно знаходимося разом! І вдень і вночі! Кохання і робота дуже сильно переплелися! Я неймовірна щаслива, що у мене такий красивий, розумний, турботливий і люблячий чоловік! Він живе мною і нашою сім’єю! Почуваю себе найкращою біля тебе, Віталіку! Єдине, чого нам треба ще навчитися — знаходити більше часу для відпочинку! Я по справжньому щаслива!!! Бо у мене вже двоє неймовірних діток!!! Моя сім’я — це мій міцний фундамент, який окрилює мене! Дякую Богові за все, що є моєму житті! ?

Зауважимо, що чоловік виконавиці Віталій також є її продюсером. 

Сьогодні вже 12 років, як ми одружилися ❤️! 12 років ми постійно знаходимося разом! І вдень і вночі! Кохання і робота дуже сильно переплелися! Я неймовірна щаслива, що у мене такий красивий, розумний, турботливий і люблячий чоловік! Він живе мною і нашою сім’єю! Почуваю себе найкращою біля тебе, Віталіку! Єдине, чого нам треба ще навчитися — знаходити більше часу для відпочинку! Я по справжньому щаслива!!! Бо у мене вже двоє неймовірних діток!!! Моя сім’я — це мій міцний фундамент, який окрилює мене! Дякую Богові ща все, що є моєму житті! ? ✅Наступне відео — це наша love story! ▶️ https://youtu.be/My8qAiBk1zM ❤️Віталій Човник #ІринаФедишин #сімя #любов #щастя #радість #діти #love #happy #lovestory

Публикация от Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

Шанувальники української зірки відреагували на фото:

Вітаю з нікелевої весіллям !!! ))) Чому нікель? Все дуже просто. Нікель — міцний і твердий метал, що володіє магнітними властивостями. Ось так і подружжя, які прожили пліч-о-пліч такий тривалий час років, мають міцну, міцну, щасливу сім'ю і є саме тими двома магнітами, які не можуть один без одного. # Бажаю вашій сім'ї всього найкращого на Многії літа !!!

Нагадаємо, що рік тому Ірина Федишин випустила кліп, у якому зняла свого чоловіка. Зараз же артистка це відео називає їхнім з коханим love-story.