Плітки
Подобається

«Вульгарно»: Віра Брежнєва здивувала шанувальників відвертим вбранням з глибоким декольте

30/07/2018     Автор: Яна Романська
«Вульгарно»: Віра Брежнєва здивувала шанувальників відвертим вбранням з глибоким декольте

Екс-солістка «ВІА Гри» Віра Брежнєва підкорила шанувальників своїм новим вбранням — елегантним чорним платтям з декольте до самої талії.

Кадри з однієъ з червоних килимових доріжок всього кілька годин тому з'явилися в «Сторіс» її «Інстаграму», але вже встигли розлетітися по всій Мережі. Більшість користувачів хвалять стиль і сміливість виконавиці, що з року в рік демонструє бездоганну форму.

З дитинства Віра приділяла багато часу зовнішності і саморозвитку. Крім танців та участі в спектаклях вона займалася спортом (від гандболу до художньої гімнастики) і відвідувала музичну школу, але про кар'єру в шоу-бізнесі навіть не замислювалася.

Вперше Віра Брежнєва виступила з «ВІА Грою» влітку 2002 року, під час українських гастролей колективу, — вона була звичайною глядачкою, що виявила бажання піднятися на сцену під час виконання «Спроби №5».

Після виходу з «ВІА Гри» Віра Брежнєва взяла творчу відпустку, і незабаром на неї напала хандра і вже з 2005 року вона почала випускати кліпи і виступати сольно.

Зірка завжди подобалася фанатам своїм стилем і харизмою. Проте деякі шанувальники відзначили, що співачка виглядає трішки вульгарно.