«У яскраво-жовтому купальнику»: Донька Кошового показала фото з відпочинку

30/07/2018     Автор: Катерина Гук
«У яскраво-жовтому купальнику»: Донька Кошового показала фото з відпочинку

Про талановитого коміка Євгена Кошового знає вся Україна. І звичайно увагу ЗМІ привертає і особисте життя актора.

Євген давно щасливий у шлюбі з Ксенією Кошовою, яка є його вірним другом і опорою. Разом з Ксенією вони виховують двох прекрасних донечок — Варвару у Серафиму.

Старша дочка Кошового Варвара уже встигла відзначитись на українському телебаченні і можна сказати, що дівчинка скоро стане відомішою за власного батька.

Варвара у своєму юному віці уже побувала на шоу "Голос. Діти", пройшла відбір, правда до прямих ефірів дівчинка не потрапила. Проте Варя довго не засмучувалась. Пізніше вона засвітилась на шоу "Розсміши коміка", де як усі знають її зірковий татусь сидить у кріслі судді.

На цьому шоу Варя проявила себе якнайкраще і виграла 20 тис. гривень.

Пізніше Женя неодноразово залучав свою доньку для участі у номерах "Кварталу".

І звичайно цей юний талант активно користується соцмережами і веде свій особистий блог в Інстаграм. Варя дуже активна дівчинка і часто публікує різноманітні фото зі свого буденного життя.

Нещодавно у блозі юної Кошової з'явилось фото з відпочинку. Дівчинка опублікувала світлину, на якій вона позує у яскраво-жовтому купальнику. 10-річна Варя по-дорослому демонструє стрункі ноги на фоні басейну.

Коментарів під фото не багато і більшість позитивні, проте є і не дуже приємні. Варю критикують за її досить відверті фото як для такого віку.