Новини про зірок
Подобається

Стало відомо ім’я ще одного талановитого учасника нового сезону «Танців з зірками»

30/07/2018     Автор: Катерина Гук
Стало відомо ім’я ще одного талановитого учасника нового сезону «Танців з зірками»

Новий сезон шоу "Танці з зірками" все більше приковує до себе увагу, адже кожні декілька днів стають відомі нові учасники проекту.

Ось і сьогодні стало відомо ім'я чергового зіркового учасника.

Естафета учасників нового сезону легендарних оновлених "Танців з зірками" #танціззіркамиchallenge підійшла до свого екватора.

Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет "Танців з зірками" грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер "Ліги сміху" Ігор Ласточкін, солістка гурту "НЕАНГЕЛИ" Слава Камінська.

Сьогодні стало відомо ім'я сьомого учасника нового сезону танцювального проекту. Виклик #танціззіркамиchallenge від Слави Камінської прийняв актор і виконавець головної ролі в серіалі "Опер за викликом" на каналі "2+2" Павло Вишняков. На своїй сторінці в Інстаграм Павло опублікував відео, в якому прийняв виклик на участь в проекті, а також передав естафету україно-болівійській співачці Michelle Andrade. 

"Мою "танцювальну кар'єру" цілком можна охарактеризувати відомим висловом "чоловіки не танцюють". Звичайно, всі актори навчаються азам хореографії в університетах. Одного разу я навіть виконував одну з головних ролей у мюзиклі, де було багато танцювальних постановок. Але все ж вийти на паркет танцювального проекту — для мене виклик. Я радий, що тепер у мене буде можливість проявити себе не тільки в ролі брутального капітана Артема Трофимова, але і показати свій більш романтичний бік", — коментує Павло.

Таким чином, сьогодні стали відомі імена половини зіркового складу учасників нового сезону головного танцювального проекту країни. З ким із професійних танцівниць вийде на паркет Павло Вишняков, глядачі телеканалу "1+1" побачать у новому сезоні "Танців з зірками" вже цієї осені.