Новини про зірок
Подобається

«Скуйовджені і щасливі»: Фото Галкіна і Пугачової зчинило галас в Мережі

30/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Скуйовджені і щасливі»: Фото Галкіна і Пугачової зчинило галас в Мережі

Зіркова пара Галкіна і Пугачової завжди була на устах шанувальників. Особливо останнім часом, адже пара активно ведуть свої мікроблоги в Інстаграм, особливо Максим.

Він полюбляє публікувати смішні і зворушливі фото та відео з дітьми. Гаррі і Єлизавета стали не менш популярними за своїх зіркових батьків. Пости з ними набуває чимало лайків і коментарів.

Останній пост Максима Галкіна викликав фурор серед шанувальників. Шоумен опублікував рідкісне фото з дружиною. Їхнє селфі викликало захоплення підписників. На фото пара дуже щаслива і усміхаються. Подружжя ніби повернулося в минуле на років 10-15.

Шанувальники відмітили, що пара виглядає дуже молодо. Вони активно почали це обговорювати в коментарях. Звісно, багато хто звинуватив пару в пластиці, мовляв виглядати так в роки співачки неможливо. Аллу постійно звинувачують в пластиці, та й сама Пугачова не заперечує цього факту.

Та багато хто говорив, що магія цього фото не в пластиці, а у любові. Пара така щаслива, бо у їхній сім'ї є все, про що тільки можна мріяти: любов, діти, взаєморозуміння і взаємоповага.

 

Хорошооооооооооооо! #алла #максим

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)