Зіркові скандали
Подобається

«Поки дружина працює»: Чоловіка Ані Лорак помітили в клубі з чарівною незнайомкою

30/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Поки дружина працює»: Чоловіка Ані Лорак помітили в клубі з чарівною незнайомкою

Чоловіка української співачки Ані Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу підозрюють у зраді.

Поки зіркова дружина проводить решту літніх днів з концертами на музичних фестивалях, зокрема в Юрмалі та у Баку, демонструє там щодня нові сукні та запалює на вечірках, Мурат не відстає. Він захопився зовсім іншою дівчиною, припускають – киянкою, в компанії якої він проводив чимало часу в одному із київських клубів.

Молоді люди відпочивали в одному із київських караоке-барів, емоційно обіймалися, точно не схожі на друзів. Мурат усіляко проявляв знаки уваги стрункій брюнетці — їх бурхливе побачення потрапило на камеру папараці.

Весь вечір турецький бізнесмен не зводив очей і рук від своєї супутниці: Мурат щось шепотів їй на вухо та ніжно пестив, не соромлячись публіки. Караоке пара покинула також разом далеко за північ і добряче напідпитку. Звати цю дівчинку Яна Біляєва, відома в українській столиці тусовщиця, любительниця дорогів брендів і подорожей. 

Нагадаємо, що Мурата вже не вперше підозрюють у невірності коханій дружині, проте зіркова пара ні разу ці плітки не коментувала.

Як відомо, Ані Лорак і турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу одружилися в 2009 році після чотирьох років роману. Розкішне весілля закоханих відбулася в одному з найдорожчих готелів Анталійського узбережжя.  У 2011 році Ані народила доньку Софію.

 

 

Пока Ани Лорак @anilorak выступает на всевозможных фестивалях, её муж тоже срывает аплодисменты — в киевском караоке-клубе. Нам стало известно, что муж Ани Лорак Мурат Налчаджиоглу @muratnalca проводит вечера в объятиях молодой киевлянки. Бурное свидание попало в объектив нашего гражданского журналиста. Весь вечер турецкий бизнесмен не отрывал глаз и рук от своей спутницы: Мурат нежно обнимал девушку, гладил внутреннюю сторону её бедра и что-то шептал ей на ухо. Караоке пара покинула также вместе далеко за полночь и изрядно навеселе. Нам удалось узнать, ради кого Мурат пожертвовал репутацией образцового семьянина и отношениями с Ани. Подробнее — по ссылке в профиле! А вы бы простили измену?

Публикация от SUPER (@super.ru)