Новини про зірок
Подобається

Настя Каменських записала дуетом пісню з епатажною російською співачкою

30/07/2018     Автор: Яна Романська
Настя Каменських записала дуетом пісню з епатажною російською співачкою

Настя Каменських, нещодавно оголосила про свій сольний проект NK, приготувала для шанувальників несподіваний сюрприз.


На міжнародному фестивалі «Жара», який щорічно проходить в столиці Азербайджану, Настя Каменських виконала нову пісню «Ти ж не забув» спільно з Любов'ю Успенською. Трек вже доступний до прослуховування на музичних майданчиках iTunes і Google Play, а також на офіційному Youtube-каналі NKofficial.

За допомогою такої унікальної колаборації артистки показують, як одночасно схожі, але по-своєму різні жінки говорять про любов і чуттєвості. Нова пісня «Ти ж не забув» нагадує про те, наскільки важливо зберігати любов і нести її крізь роки. Автором музики і слів став Олексій Потапенко, він же Потап.


«Для мене величезна честь і радість заспівати з Любов'ю. Це неймовірна жінка, самобутня, талановита, чуттєва. Творити з таким легендарним артистом — велика гордість і натхнення », — поділилася Настя Каменських.

«Любов — це глибоке і чарівне відчуття, яке наповнює наше життя сенсом. Я сподіваюся, що цією піснею ми з Настею надихнемо слухачів крізь роки нести прекрасні емоції любові, берегти і цінувати близьких і дорогих їх серцям людей », — наголосила Любов Успенська.


На відкритті фестивалю Настя Каменських також презентувала свою наступну новинку — пісню Lomalo. Офіційний реліз пісні запланований на середину серпня.