«Як же ви схудли!»: 42-річна Наталя Могилевська здивувала всіх зовнішнім виглядом

29/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Як же ви схудли!»: 42-річна Наталя Могилевська здивувала всіх зовнішнім виглядом

Знаменита українська співачка потішила шанувальників новими фотографіями, які стрімко почали обговорюватись в інтернеті. 

На нових фото в своєму профілі Instagram Наталя Могилевська виглядає розкішно!

Ні для кого не секрет, що Наталка Могилевська є однією з найяскравіших зірок українського шоу бізнесу. І справа не тільки в таланті співачки, але також в неймовірній харизмі та ефектній зовнішності. Звичайно, в житті Могилевської були періоди, під час яких вона рідко з'являлася на публіці і практично не займалася творчістю. Однак її не забували і це все позаду. Тепер Наталя знову радує фанатів новими хітами та квітучою зовнішністю.

Буквально на днях співачка поділилася в особистому мікроблозі новими фотографіями. Вони зроблені крупним планом. Шанувальники захоплені її красою. Ще б пак, на знімку на обличчі 42-річної Могилевської ні зморшки! А ще пишуть, що вона замітно схудла. 

Нагадаємо, декількома днями раніше на нашому сайті повідомлялося, що Могилевська виклала у своєму блозі коротенький відеоролик, де позує у красивому яскраво-рожевому купальнику. Основний акцент у відео — на стрункі та витончені ніжки 42-річної зірки вітчизняної сцени.

 

"Мы живем во времена бройлеров во всех смыслах. У нас нет времени на естественный ход процесса. Я, как и все мы, пыталась угнаться за временем и требованиями социума, которые чрезвычайно высоки. Ты разрываешься между своими ролями, пытаясь быть и хорошей дочерью, и заботливой женой и внимательным педагогом, и эта война с самой собой." Из книги "Худеем вместе". #бестселлер #могилевская #906090 #натальямогилевская #читаем #чтопочитать #киев #mogilevskaya #instagram #instamood

Допис, поширений Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)