Новини про зірок
Подобається

Як виглядати чудово після довгого перельоту: поради від Лесі Нікітюк

29/07/2018     Автор: Катерина Гук
Як виглядати чудово після довгого перельоту: поради від Лесі Нікітюк

Відома телеведуча Леся Нікітюк порадувала своїх шанувальників новим фото. Плюс до того, дала практичні поради, як виглядати добре після тривалого перельоту.

Про це вона повідомила на своїй офіційній сторінці в Інстаграм: « У будь-який політ захопіть бальзам для губ, бо ця зона перша реагує на сухе повітря. Та не варто напередодні робити хімічні пілінги. Перед перельотом нанесіть під крем зволожуючу сироватку. І тональний крем обов'язково з SPF. А ще вода, вода, вода. Ну і чоловіка захопіть з собою, у котрого є Mastercard, бо найчастіше ми купуємо косметику в Duty Free або на борту літака».

Як завжди, Леся зробила це в гумористичній формі. Таким чином в черговий раз розсмішила своїх шанувальників.

«Госпаді, ось з приводу мужика і дюті фрі дуже влучно», «Красуня, а в леопардовому ….. взагалі рррррр», "А чого мужика з МастерКард? Краще відразу-мільйонера", «, Остання порада на всі часи, мужик з MasterCard завжди стане в нагоді», «Леся, обожнюю дівчина вогонь», Ви просто неймовірна, завжди люблю дивитися передачі з вами. У вас прекрасне почуття гумору" — коментують підписники під фото.

Нагадаємо, Леся Нікітюк була ведучою популярної програми «Орел і Решка». Пізніше стала ведучою телепередачі "Навколо М".

 

 

 

 

 

 

Насущный вопрос: «Что делать для того, чтобы перелет в самолете не отразился на вашем лице?» Для этого совершенно необязательно уже на взлете наклеивать, прикладывать, распылять на себя все, что удалось скрыть от строгих людей в форме на контроле безопасности. И почему кожа после полета становится заметно суше?? Потому что в самолете влажность воздуха гораздо ниже привычной для большинства из нас. Если норма 40-60%, то на борту самолета она всего лишь 20%. Розказую шо роблю я! ? 1.В любой полет захватите бальзам для губ, так как эта зона самая первая отреагирует на сухой воздух. ✈️ ⠀2.НЕ стоит накануне делать химические пилинги?( колоти лице дівчата Упаси Бог)? 3.Перед вылетом нанесите под крем увлажняющую сыворотку! 4. Тональнй обязательно с SPF ВОДА!ВОДА!ВОДА!?✈️? Ну и мужика захватите с собой у которого есть #Mastercard ??❤️Потому что чаще всего мы докупаем средства в Duty Free или на Борту! А картой всегда и в любой стране удобней?✈️#ladyле? #TravelTips #Mastercard #Мастеркард

Публикация от Леся Никитюк (@lesia_nikituk)