Новини про зірок
Подобається

«Неймовірна велич!»: Катя Бужинська вразила шанувальників розкішним образом княгині

29/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Неймовірна велич!»: Катя Бужинська вразила шанувальників розкішним образом княгині

Катерина Бужинська — відома українська співачка, яка часто ділиться з шанувальниками різноманітними світлинами у своєму блозі.

Катя часто публікує фото своєї родини — з чоловіком і дітьми. Проте останній знімок співачки здивував і приголомшив  її фанатів.

Учора, 28 липня святкували чергову річницю з дня хрещення Київської Русі. І в честь цієї дати Бужинська опублікувала фото, на якому вона позує в образі княгині Ольги.

Співачка на світлині зображена у старовинному, розкішному вбранні, у якому колись ходили лише представники знаті,  а також з короною на голові.

У підписі до фото Катя привітала усіх українців з цим святом і побажала всього найкращого:

"З Днем Хрещення Київської Русі!
З хрещенням для нашого народу розпочалася нова епоха. Прийняття православ'я дало потужний імпульс до розвитку культури, освіти і науки, надихало на нові звершення і підтримувало у випробуваннях.
Українці завжди високо цінують християнське вчення, дотримуються його непохитних цінностей – віри у добро та милосердя.У цей день ми вшановуємо пам'ять Святого рівноапостольного великого князя Володимира, підтримуємо єдність навколо ідеї сильної держави, замислюємося над вічними цінностями християнської моралі, маємо добру нагоду наповнити серця добром.
Нехай у ваших оселях завжди панує мир, здоров’я, любов, щастя та добробут, а у душі пламеніє іскра Божої благодаті".

Шанувальники співачки оцінили цей величний образ своєї улюблениці і засипали її компліментами:

 

З Днем Хрещення Київської Русі! З хрещенням для нашого народу розпочалася нова епоха. Прийняття православ'я дало потужний імпульс до розвитку культури, освіти і науки, надихало на нові звершення і підтримувало у випробуваннях. Українці завжди високо цінують християнське вчення, дотримуються його непохитних цінностей – віри у добро та милосердя.У цей день ми вшановуємо пам'ять Святого рівноапостольного великого князя Володимира, підтримуємо єдність навколо ідеї сильної держави, замислюємося над вічними цінностями християнської моралі, маємо добру нагоду наповнити серця добром. Нехай у ваших оселях завжди панує мир, здоров’я, любов, щастя та добробут, а у душі пламеніє іскра Божої благодаті.#бужинська #бужинская #киевскаярусь #київськарусь

Публикация от Катерина Бужинська (@buzhynska)

"Королева❤️, Неймовірна велич образу!?, Неймовірно".