«А ноги то які»: Ірина Федишин показала струнку фігуру у червоному купальнику

29/07/2018     Автор: Катерина Гук
«А ноги то які»: Ірина Федишин показала струнку фігуру у червоному купальнику

Ірина Федишин одна з найпопулярніших "народних" артистів в Україні. Дівчина активно гастролює країною і знімає кліпи. Більше концертів, ніж Ірина дає лише Олег Винник.

Співачка часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого життя. Нещодавно Федишин разом з чоловіком і дитиною відпочивали на морі і кожного дня Іра ділилась з шанувальниками неймовірними емоціями.

З відпочинку співачка повернулась, проте фото продовжує публікувати до сих пір. Ось у блозі артистки знову з'явились яскраві фото у купальнику біля бесейну. Співачка продемонструвала на нових світлинах неймовірно струнку фігуру у яскраво-червоному суцільному купальнику. Обличчя Ірина кокетливо приховує від камери. 

"Хочу на море…!???? Але їду на весілля ??? Теж непоганий варіант", — підписала світлину народна улюблениця.

Шанувальники не змогли пройти мимо таких фото і засипали Федишин безліччю приємних слів:

"Ви неймовірно красива, Ви дуже гарна ??, Хто ця красуня-?Ірино, хіба можна такі фото виставляти, тепер ще більше доведеться в залі працювати,щоб досягти Вашої форми!?".

До речі, нещодавно співачка не змогла виступити на запланованому концерті у США через відсутність візи. Федишин попросила вибачення у шанувальників і повідомила, що скоро ситуація вирішиться і концерти все ж таки відбудуться.