Новини про зірок
Подобається

«Взагалі зліг»: Стан здоров’я хворого Кобзона різко погіршився

28/07/2018     Автор: Яна Романська
«Взагалі зліг»: Стан здоров’я хворого Кобзона різко погіршився

Стан здоров'я виконавця різко погіршився цієї ночі.

Народний артист СРСР Йосип Кобзон, який на сьогоднішній день знаходиться в лікарні, впав у кому. Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Народний артист СРСР і депутат Йосип Кобзон впав у кому. Його стан різко погіршився цієї ночі. Раніше повідомлялося, що естрадний співак підключений до апарату допоміжної вентиляції легенів", — повідомлялося в багатьох медіавиданнях.

Слід уточнити, що Кобзон з 20 липня перебуває у відділенні нейрохірургії в одній з московських лікарень. Його стан здоров'я медики оцінюють як стабільно важкий.

Підкреслимо, що 80-річний співак, який не один раз опинявся в центрі скандалу через антиукраїнські висловлювання, бореться з раком понад 13 років.

У той же час сестра виконавця нібито спростувала цю інформацію.

"Слава Богу все добре. Він знаходиться на плановому лікуванні. Яка кома, ви що?", — сказала вона.

Нагадаємо, Кобзон перебуває в одній з московських клінік і вже не встає з ліжка. Про це розповів очевидець, який бачив артиста, передають ЗМІ. Так, за їхніми словами, співак "взагалі зліг".

Як повідомлялося раніше, на похоронах поета Андрія Дементьєва, Кобзон сидів поруч зі вдовою покійного Аллою Пугач. Він говорив їй слова підтримки, після чого вирішив сказати одному останні слова. Охоронець допоміг співакові дійти до труни, так як Йосип Давидович вже насилу пересувається самостійно.

Також нагадаємо, за словами Неллі Кобзон, чоловік дійсно перебуває в медустанові. За її словами, це нібито "планове лікування, яке повинно було проходити раз в три місяці".