Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 29 липня 2018 року

28/07/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 29 липня 2018 року

ОВЕН
Овни сьогодні будуть відчувати зниження енергії, можливі прояви апатії. Однак не варто сильно зациклюватися на негативному. Можливі віщі сни.
 
ТЕЛЕЦЬ
Вірогідні інтриги недоброзичливців, сварки, небажані зустрічі, які будуть мати важкі наслідки. Ви зможете подолати важкі часи, якщо не будете йти на поводу у своїх емоцій.

 БЛИЗНЮКИ
Близнюки будуть відчувати себе чудово. Всі справи за які ви будете братися, закінчаться успішно. Не втрачайте ентузіазму. Постарайтеся в цей період отримати максимальну вигоду від ситуації.

 РАК
Постарайтеся не відволікатися на непотрібні справи. У цей період вам варто бути обережніше і приділяти більше часу для відпочинку.

 ЛЕВ
Левам варто подбати про своє здоров'я. В останні час ви витратили багато сил для досягнення своїх цілей.

 ДІВА
Господарські справи і побутові проблеми вимагатимуть негайного вирішення. Проявляйте стриманість — ймовірний конфлікт вирішиться не на вашу користь.

 ТЕРЕЗИ
Не поспішайте приймати важливі рішення. Зірки обіцяють вам сприятливий період, відносини з близькими і друзями будуть складатися сприятливо.

СКОРПІОН
День покаяння і визнання своїх помилок, миру і злагоди в родині. Вибачитеся, якщо вважаєте себе винним перед ким-небудь і вибачте винних перед вами.

 СТРІЛЕЦЬ
Цей день обіцяє хороше самопочуття і душевну рівновагу. Відносини між партнерами будуть прагнути до гармонії, проте несподіваний суперечка може загострити обстановку або вирішитися не на вашу користь.

КОЗЕРІГ
Сьогодні Козерогам доведеться нелегко. Можливі конфлікти, які буде складно вирішити. Проявляйте стриманість.

 ВОДОЛІЙ
Сприятливий день для Водоліїв, які проявили себе у творчості. Будь-які починання закінчаться успіхом. Дерзайте.

РИБИ
День повинен бути більш сприятливим. Смуга невдач повинна закінчитися. Якщо ви мріяли внести зміни в своє життя, то в цей день можна взятися за їх здійснення.