Новини про зірок
Подобається

Дуже поспішала: Настя Каменських вразила оголеним тілом в прозорій білизні на сцені фестивалю в Баку

28/07/2018     Автор: Віра Грицишин
Дуже поспішала: Настя Каменських вразила оголеним тілом в прозорій білизні на сцені фестивалю в Баку

В Баку стартував один з найочікуваніших російських музичних фестивалів літа. В Азербайджан з'їхалося чимало українських зірок. 

На червоній доріжці фестивалю красувалися Ані Лорак, Настя Каменських, Світлана Лобода, Алексеев, "Время и Стекло". 
Організаторами “Жари”, заради якої зірки перервали гастролі та відпустки, виступають співак Емін Агаларов, Григорій Лепс та Сергій Кожевников.

Цьогоріч фестиваль став ще маштабнішим, кількість концертних номерів збільшилась удвічі. 
Виступила на сцені фестивалю і Настя Каменських. Виступ запам'ятався глядачам не так піснею і вокалом артистки, як її сценічним нарядом, а точніше його відсутністю. 

Настя на сцені мала доволі відвертий вигляд. На ній був прозорий пенюар під яким красувався прозорий ліф і виднілися оголені груди співачки. Виглядало так, ніби артистка забула одягнутися перед виходом на сцену. Але Настя ні капельки не соромилась.

"Все б нічого, якби трохи скромніше одягалися! Аж надто відверто .. тим більше виступають в мусульманській країні", — написала одна з підписниць на Інстграм сторінці фестивалю.

"Ви мене вибачте, це вже занадто !!! Стояти на сцені, де дивляться на тебе 10000 чол. в нижній білизні, це як мінімум не шанобливо до глядача !!!", — пишуть інші.