Новини про зірок
Подобається

В оновленому сезоні «Танці з зірками» візьме участь американська зірка

27/07/2018     Автор: Катерина Гук
В оновленому сезоні «Танці з зірками» візьме участь американська зірка

Нещодавно була розкрита одна з найцікавіших інтриг оновлених "Танців з зірками".  Стало відомо ім'я раніше анонсованої зірки американських Dancing with the stars, яка вийде на паркет українського проекту вже цієї осені. Як танцівник нового сезону "Танців з зірками" виступить фіналіст американської версії проекту і номінант премії Emmy Дмитро Чаплін.

Дмитро отримав шалену популярність завдяки Dancing with the stars в США, де в дев'ятому сезоні в парі зі співачкою Mya він став фіналістом і завоював срібний кубок. Пізніше, вже у 8 сезоні проекту Дмитро танцював у парі з відомою playmate і зіркою Playboy Голлі Медісон, а в дванадцятому — з чеською моделлю і телеведучою Петрою Немковою.

Відомо, що завдяки своїм неймовірним постановкам, Дмитро став хореографом популярного американського шоу So you think you can dance, а за постановку аргентинського танго був номінований на престижну премію Emmy.

"Я щасливий повернутися на паркет як учасник, тим паче в країні, з якою мене багато чого пов'язує. В мені тече українська кров, адже мій дідусь родом з Київської області, а бабуся — з Кіровоградської. Бабуся стала єдиною людиною в своєму селищі, яка пережила Голокост та Другу світову війну. На її честь в селищі навіть встановлено пам'ятник. Я мрію вирушити туди, щоб відвідати рідні місця моїх предків", — поділився Дмитро Чаплін.