Новини про зірок
Подобається

«Таки вагітна?»: ЗМІ стало відомо стать майбутньої дитини Регіни Тодоренко

27/07/2018     Автор: Яна Романська
«Таки вагітна?»: ЗМІ стало відомо стать майбутньої дитини Регіни Тодоренко

Телеведуча і її новоспечений наречений чекають первістка. Саме така новина блукає інтернетом останні декілька тижнів.

Відома українська ведуча Регіна Тодоренко, яка веде активну творчу діяльність в Росії і недавно представила там своє шоу, виходить заміж за російського виконавця Влада Топалова. Нещодавно з'явилися чутки про те, що українка очікує на поповнення. Інформацію підтверджує Super.ru.

У виданні повідомили, що 28-річна екс-ведуча тревел-шоу "Орел і Решка" і її наречений скоро вперше стануть батьками. Більш того, повідомляється навіть, що їх первісток з'явиться на світ в грудні цього року. Джерела видання розповіли, що пара чекає на хлопчика.

Варто зазначити, що інформація про вагітність ні ведучою, ні співаком офіційно не підтверджена, однак Регіна вже довгий час не показує свій животик в соцмережах, як робила це раніше і з'являється на публіці в "мішкуватих" просторих вбраннях.

Декілька днів тому, російський співак Влад Топалов зробив пропозицію руки і серця своїй коханій, популярній телеведучії та співачці Регіні Тодоренко. Про це стало відомо з сторінки самої ведучої в Instagram. Регіна опублікувала нові знімки зі своїм обранцем, де видно обручку на її безіменному пальці. Телеведуча прийняла пропозицію Влада. Прихильники одразу зауважили, що скоріше за все пропозицію Тодоренко отримала саме в зв'язку з вагітністю.