Зіркові скандали
Подобається

Скандал на концерті Винника: кияни обурені, тим що творилося в ботанічному саду

27/07/2018     Автор: Катерина Гук
Скандал на концерті Винника: кияни обурені, тим що творилося в ботанічному саду

Людей обурив гучний звук пізно вечором, який заважав відпочивати.

Так багато людей ботанічний сад приймав уперше. Свято ще не почалося, а тисячі людей після роботи з дітьми йшли на безкоштовний концерт. За лаштунками дружина Олега Винника Таїса, яка співає з ним на бек-вокалі, як Таюне, поправляла співаку волосся, а його представник забороняв їх знімати.

"Ідіть знімайте там", — наказував він.

Крадій жіночих сердець заспівав три пісні українською та обіцяв повернутися. Від’їхав із дружиною на чорному "Мерседесі". Ніхто з організаторів них не відповів на запитання про пошкоджені в ботсаду газони та фінансову відповідальність за це.

Натовп шанувальників чекав на повернення Винника, чимало з глядачів бігали за потребою в кущі, бо інших варіантів не знаходили. Приїхало багато людей з різних міст заради того, щоб побачити свою зірку вживу:
 

Заради Винника можна й на вокзалі поночувати. У нього така харизма, для таких жіночок, як ми", — казали фанатки.


Виступ співака публіка зустріли традиційно вибухом емоцій. Концерт завершив фейерверк з конфетті. Після всього на газонах залишилися багато сміття: пакети, недопалки і порожні пляшки. Жителі будинків поблизу встигли поскаржитися в поліцію та мерію на гучний звук, але це нічого не змінило. 

"Шабаш мав бути припинений о 22:00. Так зване рішення до 00:00, а зараз 01:37. Це порушення закону", — обурювався один із киян. Проте жіноцтво концертом було задоволене і на претензії не зважало. 

Витоптані газони та гори сміття – ранкова картинка була далека від святкової. У міськраді пояснили, що за порядок на цій території не відповідають, бо охоронна зона підпорядкована академії наук, а дозвіл на захід дало керівництво саду. За концерт їм заплатили 100 тисяч гривень, а тепер там хочуть оштрафувати організаторів на 10 тисяч. 

"Оте сміття все, що залишилося після концерту, і є певні порушення. Збитку великого не нанесено природі. У нас алкоголь взагалі заборонений, тому ми не дозволяли пронесення алкоголю. Це прорахунки організаторів", — пояснили власники території.
 

Але, як і за прорахунки з біотуалетами, вже ніхто не відповість. Організатори визнають лише, що затягнули концерт у зв’язку зі зливою, і готові понести за це адміністративну відповідальність. Сміття прибирають звичайні двірники ботсаду, а фанати творчості Винника чекають на нове побачення зі своїм кумиром у листопаді – квитки на концерт уже купують за чотиризначні суми.