«Що з тобою відбувається?!»: 37-річного Потапа розкритикували за його дивний зовнішній вигляд

27/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Що з тобою відбувається?!»: 37-річного Потапа розкритикували за його дивний зовнішній вигляд

Знаменитий український виконавець показав себе в абсолютно новому образі 

Нові фотографії Олексія Потапенка здивували шанувальників, а деякі просто шоковані його новим іміджем! Про це стало відомо з його сторінки в Інстаграм, куди він регулярно постить нові фотографії.

Всім відомо, що вже не перший тиджень, а то й місяць, Потапенко активно експериментує з своєю бородою. Останнім часом співак фарбує її в різноманітні відтінки: рожевий, зелений, а то і жовтий! Для багатьох це стало неабиякою дивиною!

Однак зараз Потап шокував всіх … сивою бородою! На нових фото видно, що на густій ​​бороді артиста пробивається сильна сивина. І це не пройшло повз увагу його шанувальників! У коментарях відразу ж стали обговорювати зовнішній вигляд Потапа, який, на думку шанувальників, занадто швидко постарів.

"Потап, ну я не очікував!", "А чорна борода вже була?", "Ти, як дід!", "В тебе останнім часом щось незрозуміле відбувається" — почали писати Потапу шанувальники. 

Втім, цілком імовірно, що сива борода — лише черговий експеримент Потапа з кольором на обличчі. Однак він сам з поясненнями не поспішає. Напевно, має більш важливіші справи, або ж придумує новий образ для обговорень. 
 

 

 

 

Шо там по еде ….

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

 

 

 

 

 

Классный был концерт! #mozgi

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)