Плітки
Подобається

Вєрка Сердючка — повернення: Андрій Данилко спростував, що він йде зі сцени

26/07/2018     Автор: Віра Грицишин
Вєрка Сердючка — повернення: Андрій Данилко спростував, що він йде зі сцени

Відомий артист української естради Андрій Данилко дав інтерв'ю на каналі ZIK, де зізнався, що тур 2018 року стане прощальним, тому що образ Вєрки Сердючки стає не цікавим і важким для самого музиканта.

"Чесно кажучи, я розумію наскільки це все круто, тому мені самому б хотілося виступати так, як і молоді виконавці. Ми ж вирішили, що в 2018 році організуємо прощальний тур. Це буде концерт, головну роль в якому зіграють не декорація, а спогади , спілкування і емоції ", — розповідає співак.

Фанати Вєрки Сердючки неоднозначно відреагували на таку заяву. Деякі підтримали рішення Андрія, а деякі стали просити про продовження кар'єри.

Однак, вже на днях на офіційній фан-сторінці instagram Вєрки Сердючки з'явилося таке повідомлення:

"Хочемо спростувати поширену інформацію про те, що концерт VERKA SERDUCHKA & Band в Одесі 13 липня 2018 стане останнім в кар'єрі. Перефразовуючи класика, скажімо, що чутки про закінчення кар'єри VERKA SERDUCHKA СИЛЬНО перебільшені. Артист тільки повернувся з відпустки і знаходиться у відмінній формі. "

Фанати були раді дізнатися, що відомий артист продовжить свою кар'єру.

"А ну цить! Йти він зібрався! Хто його відпустить? ?", "Ось і правильно … не треба щоб останній був, ми чекаємо @v_serduchka ще на велику сцену і на тв … ти щастя для для нас", "Уррра !!!! Так не вистачало Вас."