Новини про зірок
Подобається

«Приїхала з Португалії»: Дзідзьо вперше показав, як виглядає його славнозвісна матуся

26/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Приїхала з Португалії»: Дзідзьо вперше показав, як виглядає його славнозвісна матуся

Відомий український музикант поділився з шанувальниками фотографією з найріднішою.

Знаменитий на всю країну Михайло Хома, якого всі знають як Дзідзьо, потішив фотографією зі своєю матусею Галиною. Вона приїхала з Португалії, щоб знятися в фільмі разом з сином. Подейкують, що фільм буде називатись "Перший раз". Про це стало відомо з його сторінки в Інстаграм. 

Фотографія дуже розчулила шанувальників. Багато хто відмітив, що Дзідзьо — копія матері. Жартували, що їх відрізняє тільки борода Михайла.

"Очі мамині. Посмішка мамина. Але борода не мамина?", "Ви так схожі! Як дві краплі води! Такі радісні обличчя!", "Дуже красиві? ти дуже схожий на свою маму?" — писали під постом фанати. 

Михайло дуже радий бачити свою матір, адже вона не часто буває в Україні. Колись вона була змушена виїхати на заробітки в Португалію, і вже більше 15 років живе за кордоном. Дзідзьо ріс під опікою бабусі і дідуся. 

 

«Моя мама поїхала до Португалії заробляти на життя ще 15 років тому, і з тих пір ми з нею не бачилися. Я виріс в селі з бабусею і дідусем. Ми спілкуємося, зідзвонюємося, вітаємо один одного зі святами, передаємо подарунки і пакунки з різною смакотою. Якщо чесно, я на неї ображаюся і дуже сумую за нею!» — колись ділився Дзідзьо в інтерв'ю.

До слова це перше фото з мамою, яке зроблене в Україні. Раніше співак публікував світлини з матусею правда за кордоном. Одного разу його мама зробила йому неймовірний сюрприз приїхавши до нього на концерт, який проходив у Мадриді.

«Мама зробила мені сюрприз – приїхала до мене в Мадрид на концерт. Уявіть собі, вона вперше побачила наживо мій виступ».

Нагадаємо, що минулого року український фільм під назвою «Dzidzio Контрабас», в головній ролі з самим Дзідзьо, всього за два вікенди зібрав понад 15 мільйонів гривень. 

За цей період український блокбастер побачило більше 200 000 глядачів. Як сказав Сергій Лавренюк, генеральний продюсер фільму «Dzidzio Контрабас»: «Ми впевнено почали і так само впевнено закрили другий вікенд. Інтерес до фільму в українського глядача залишився на стабільно високому рівні».

Про фільм Дзідзя "Перший раз"

Команда DZIDZIOFILM на чолі з Михайлом Хомою (Дзідзьо) розпочала роботу над зніманням нової комедії "DZIDZIO Перший раз".

За кіношною традицією, Дзідзьо розбив тарілку на зйомках нової картини, що символізує початок знімального процесу.

Зйомки повнометражної комедії "DZIDZIO Перший раз" розпочалися у Львівській області і більшість сцен для фільму зніматимуть там, де Дзідзьо провів своє дитинство: у селі Бортники Жидачівського району.

Окрім того, багато сцен зніматимуть на території старої вілли початку ХХ століття князя Євгеніуша Любомирського, нинішньої Ходорівської міської лікарні, де й народився Михайло Хома.

Унікальним місцем роботи творчої групи є і найстаріший цукровий завод у Ходорові, який свого часу був найбільшим у Галичині та низку інших цікавих і ніби позачасових локацій.

В якому образі цього разу постане головний герой Дзідзьо та як буде розвиватися сюжетна лінія нового фільму, поки що команда тримає у секреті. Зрештою, до прем‘єри фільму 25 жовтня не так багато часу залишилось, щоб нарешті побачити: про який "перший раз" Дзідзя йтиметься.

Авторство ідеї належить самому Дзідзьові. Комедія нікого не залишить байдужим, бо тема унікальна і така, якої ще ніколи не було у фільмах Михайла Хоми.

У фільмі "DZIDZIO Перший раз" головний герой Дзідзьо, в душі – великий артист і наївна дитина, все своє життя приховує один малесенький секрет, який переростає у величезну проблему. Цього разу ані найкраща мама, ані його крутий друг не зможуть йому допомогти. Бо таку  делікатну справу Дзідзьо має вирішити вперше і дуже обережно.