Новини про зірок
Подобається

«Осліпнути можна від побаченого»: новий образ Тіни Кароль не на жарт розбурхав Мережу

26/07/2018     Автор: Яна Романська
«Осліпнути можна від побаченого»: новий образ Тіни Кароль не на жарт розбурхав Мережу

Тіну Кароль багато хто вважає дівою сучасного українського шоубізнесу.
Її пісні завжди посідають перші сходинки музичних рейтингів, її неодноразово обирали найкрасивішою жінкою за версією журнала Viva, а кожна її поява на публіці завжди викликає широкий резонанс. І не завжди в кращий бік. Деякі вважають, що іменитій артистці час змінити свого персонального стиліста, бо деякі її образи просто розбурхують Мережу не на жарт.

Ось до прикладу остання її поява на презентації відомого глянцевого журналу у атласній помаранчевій сукні викликала шквал коментарів в Інтернеті. Тіна не раз потрапляла "під обстріл" модних критиків за надто відверті образи, чи не надто вдало підібрані наряди, але цей її вихід здійняв мабуть найбільший ажіотаж.

На світському заході Тіна з'явилася у атласній помаранчевій сукні досить незвичного крою та доповнила свій яскравий образ фіолетовими туфлями на шпильці та аксесуарами. Здивувала артистка і своєю зачіскою, Тіна обрала укладку "ефект мокрого волосся".

Вибір такого модного луку знову змусив шанувальників засумніватися в її хороших смакових перевагах. Недоброзичливці одразу прийнялись коментувати образ зірки:
"Ефект мокрого волосся? Мені не дуже ☹", Плаття жахливе ?", "Чесно кажучи, я теж не зрозумів цієї сукні … Щось з ним не те і якось воно її псує. "Тіночка ви шикарна. Але це плаття …. хто на вас його одягнув? ((("
"Жахливий образ. Взагалі, практично всі образи з останнього туру жахливі. Навіть цей стиль аля "мокре волосся" настільки неактуальний і старомодний вже, що якось дивно, чому так. Хоча раніше мені подобалися практично всі образи у Тіни. "Тіна останнім часом живий доказ, що — "не все, що модно до лиця"! …. такі супер модні речі не всім йдуть ? вона ж гарненька! Ну навіщо себе псувати?"." Очі кровоточать від побаченого", "Абсолютний несмак!"

Проте друга половина прихильників виявились в захваті від такого яскравого образу Тіни:
Тіночка ? Ви моє натхнення ? чергова шикарна фоточка???, "Шикарна! Королева наша?? Вам дуже йде червоний ❤", "Неймовірна !!!! Стиль і краса в одному", "Богиня ???????? ??????? Тінуля скажи як можна бути такою красивою, як ти? ".

Що ж, творчих людей зрозуміти важко, проте на те вони і творчі люди і їм властиво інколи піднімати навколо себе резонанс. Тіні це вдалося якнайкраще!