«З пляшкою у руках»: Єва Бушміна вразила Мережу фото у весільній сукні

25/07/2018     Автор: Катерина Гук
«З пляшкою у руках»: Єва Бушміна вразила Мережу фото у весільній сукні

Єва Бушміна (справжнє ім'я Яна Швець), була однією з найяскравіших учасниць української "Фабрики зірок". Тому не дивно, що пізніше продюсер Констянтин Меладзе запропонував дівчині місце у популярному жіночому колективі "ВіаГра".

Проте довго у групі дівчина не протрималась і невдовзі вирішила розпочати сольну кар'єру. Першим кроком у нове життя стала зміна такого звичного для всіх сценічного імені. У вересні 2016 року артистка Єва Бушміна стала LAYAH. 

Єва кардинально змінила свій імідж і манеру виконання. Сьогодні це не мила красива дівчина, а розкута сексапільна фурія, яка епатує свого слухача.

У своєму блозі співачка публікує багато фото зі зйомок кліпів, які привертають увагу шанувальників, які в захваті від нового амплуа Бушміної.

Недавно Єва опублікувала нове фото, яке знову наробило немало шуму в Мережі. Дівчина позує на дивані у весільному вбранні і з фатою на голові. У руках вона тримає пляшку з пивом і зухвало дивиться в об'єктив. Світлину дівчина підписала коротко:

"На куражі!".

 

#накураже ❤️

Публикация от LAYAH (@layahmusic)

Скоріш за все це кадри з нового відеокліпу співачки. Шанувальники ж співачки досить негативно відреагували на її нову публікацію і деякі навіть порадили їй повернутись у "ВіаГру".